Chord Cards

I våras utvecklade jag en produkt för inlärning av gitarrackord, s.k Chord Cards. Chord Cards har blivit populära i min egen undervisning och bidragit till självständighet och utveckling hos eleverna vid inlärning av ackord. 

Finns i tre olika set:

Easy Classroom riktar sig till nybörjaren. Detta set kan med fördel användas i skolundervisningen – från årskurs 3-9. I undervisningen har Chord Cards visat sig vara ett fantastiskt hjälpmedel och har i synnerhet ökat elevens förmåga till självständighet. I detta set har barréackord uteslutits och istället visas ackordföring med enkel voicing – från öppna, fulla ackord till enklare treklanger.

Blues Dominant innehåller 24 Chord Cards. I detta set får du lära dig dominant-7 – och dominant-9-ackord. Blues Dominant används med fördel om du är intresserad av att utvecklas inom genren blues, men även som komplement till Easy Classroom.

Septima Sessions riktar strålkastaren mot jazzens skönljudande klanger. Här får du träna maj7-klanger samt moll-7-klanger. Används som fristående set eller som komplement till Easy Classroom.

Chord Cards går att beställa eller att köpa direkt via http://www.chordcards.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *