Hoppa till innehåll

Bokningsguide

Nedan finner du en steg-för-steg-guide gällande bokningsförfarandet.

  1. Bestäm dig för hur länge du önskar att jag skall spela. Du kan välja på 2 x 45 min alt. 3 x 45 min.
  2. Bestäm dig även för om du vill ha någon annan aktivitet utöver livemusik. Du hittar mina lekar och koncept här, samt tilläggstjänster här.
  3. Gör sedan din bokningsförfrågan här och fyll i alla detaljerna kring din bokning. Ju mer du kan specificera desto enklare är det att ge en precis prisuppgift. I din bokningsförfrågan kan du nu välja de eventuella extra tjänsterna som jag nämnde ovan. Dessa bakas in i din förfrågan.
  4. Jag får sedan din förfrågan skickad till min mail och återkopplar om jag är tillgänglig samt med pris på det du specificerat.
  5. När vi är överens får du ett mail med en länk till din bokningsbekräftelse. Logga in med lösenordet i mailet och läs sedan igenom alla detaljerna kring din bokning och se om allt stämmer. 
  6. Fyll i dina uppgifter i fältet gällande ”faktureringsuppgifter” samt klicka i att du godkänner innehållet i bokningsbekräftelsen. Klicka sedan på ”Bekräfta bokningen”.
  7. Nu är du klar!

I sidan för din bokningsbekräftelse finns även pressmaterial med bild och text om du/ni önskar marknadsföra eventet på sociala kanaler. Här finner du/ni även länk till ”önskelåtar” inför ert event.