Hoppa till innehåll

Quiz, koncept & lekar

Musikquiz (live)

Musikquiz är ett populärt och uppskattat moment på vilken fest som helst. Jag framför låtar live från olika genrer och årtionden och ställer kluriga frågor till musiken. Uppskattad tid för genomförande är 45-60 min (inkl. rättning av quiz).

Musikquiz (Spotify)

Musikquiz är ett populärt och uppskattat moment på vilken fest som helst. Jag sätter ihop en härlig spellista med låtar från olika genrer och årtionden och ställer kluriga frågor till musiken. Uppskattad tid för genomförande är 45-60 min (inkl. rättning av quiz).

Jukebox

Styr mig likt en jukebox – live! Dina önskelåtar är min lag. Få tillgång till mitt låtbibliotek genom att skanna QR-koden ni blir tilldelade och önska sedan era låtar digitalt via min hemsida. Låtönskningen dyker då upp på min iPad och jag spelar just din favoritlåt. Passande koncept för sittande gäster på restaurang eller middag under fest. För bokning av detta koncept tillkommer en kostnad som bakas in i den slutliga fakturan.

Playlist

Du får tillgång till mitt låtbibliotek och skräddarsyr själv ett set livemusik till din fest (1x45min, ca 15 låtar). Du väljer dina favoritlåtar och komponerar ihop din ultimata setlist. För bokning av detta koncept tillkommer en kostnad som bakas in i den slutliga fakturan.

GPS-quiz

GPS-quiz är en digital tipspromenad. Aktivera dina festdeltagare, eller dina anställda, till fots med ett GPS-quiz. Jag skräddarsyr ett quiz med koordinater i din, eller festplatsens, närhet. Om frågorna skall vara av musikkaraktär så har jag färdiga koncept. Önskar ni hellre kunna skräddarsy innehåll utifrån tema, typ musik från 1980-talet, eller kanske rent av frågor som gäller festdeltagarna så styr vi ihop detta tillsammans.

Klicka här för att testa gå ett öppet quiz för allmänheten.

Livekryss

Ett digitalt korsord som genomförs på din telefon. Jag spelar 15 låtar och ställer kluriga frågor till varje låt. Rätt svar ska in på rätt plats i korsordet.

Artistbingo

En bingobricka, och en massa musik. Lyssna till vilken artist jag framför en låt ifrån, kryssa för om du tror dig veta. Har du fått bingo? Då rättar vi din bricka direkt för att se om du har ”duttat” för rätt artister. Lodrätt eller vågrätt rad ger bingo! Du kan välja på två olika inriktningar; svenska – eller internationella artister. Max antal lag, eller enskilda spelare, är 8 st.

Sista minuten

Idéen är lånad från momentet ”Sista minuten” i musikprogrammet Doobidoo på SVT. Vi delar in festdeltagarna i två lag. Två (eller flera) representanter från det tävlande laget kliver fram, en med ryggen mot projektorduken och den andra vänd mot duken. På duken dyker det upp en artist, med bild och namn. Sjung och vägled din medspelare till vem är artisten är. En minut tävlan sedan byter vi lag, och upprepar tills vi har ett segrande lag.

Kahoot

Kahoot är en frågesport där kunskap, och snabbhet, räknas. I lag, eller på egna ben, möter du dina motståndare i frågor om musik.

Videopresentation

Se en videopresentation av mina koncept och lekar som jag erbjuder utöver livemusiken.