Hoppa till innehåll

Quiz & musiklekar

Musikquiz (populärt)

Ett musikquiz med spännande inslag med frågor från olika genrer och årtionden. Populärt och uppskattat moment på vilken fest som helst.

GPS-quiz

GPS-quiz är en digital tipspromenad. Aktivera dina festdeltagare, eller dina anställda, till fots med ett GPS-quiz. Jag skräddarsyr ett quiz med koordinater i din, eller festplatsens, närhet. Om frågorna skall vara av musikkaraktär så har jag färdiga koncept. Önskar ni hellre kunna skräddarsy innehåll utifrån tema, typ musik från 1980-talet, eller kanske rent av frågor som gäller festdeltagarna så styr vi ihop detta tillsammans.

Klicka här för att testa gå ett öppet quiz för allmänheten.

Livekryss

Jag spelar 15 låtar och ställer kluriga frågor till varje låt. Rätt svar ska in på rätt plats i korsordet.

Artistbingo

En bingobricka, och en massa musik. Lyssna till vilken artist jag framför en låt ifrån, kryssa för om du tror dig veta. Har du fått bingo? Då rättar vi din bricka direkt för att se om du har ”duttat” för rätt artister. Lodrätt eller vågrätt rad ger bingo! Du kan välja på två olika inriktningar; svenska – eller internationella artister. Max antal lag, eller enskilda spelare, är 8 st.

Sista minuten

Idéen är lånad från momentet ”Sista minuten” i musikprogrammet Doobidoo på SVT. Vi delar in festdeltagarna i två lag. Två (eller flera) representanter från det tävlande laget kliver fram, en med ryggen mot projektorduken och den andra vänd mot duken. På duken dyker det upp en artist, med bild och namn. Sjung och vägled din medspelare till vem är artisten är. En minut tävlan sedan byter vi lag, och upprepar tills vi har ett segrande lag.