Hoppa till innehåll

Evenemangstyp

Företagsevent & konferenser

Oavsett om du arrangerar en företagsfest eller konferens så höjer livemusik alltid stämningen och med mig vid rodret blir det musikaliska inslaget en game changer. Önskar ni party? Eller mer mingelbetonad bakgrundsmusik? Inga problem, er önskan är min lag. 

Privata fester och tillställningar

DJ i all ära, men livemusik är trots allt svårslaget och en sann stämningshöjare. Jag spelar allt från jazz till modern pop, och allt däremellan. Med en gedigen låtbank som snart mäter 800 låtar kan jag tillgodose de flesta önskemålen. 

Pub & restaurang

Under åren har jag spelat på många pubar och restauranger. Från irländska pubar i Malmö, till skärgårdsrestauranger på västkusten. Som krögare och restaurangansvarig kan du känna dig trygg med mig som trubadur på din restaurang. Jag har en god förmåga att läsa av publiken och ett gediget urval av låtar och genrer. Jag har ett kul koncept där besökarna kan önska låtar digitalt via min hemsida/QR-kod. Detta engagerar publiken och ökar delaktighet och sammanhållning bland gästerna.

Bröllop, dop & begravning

Speciella tillfällen, som bröllop, dop och begravningar, ställer höga krav på professionalism, engagemang och lyhördhet hos mig som musiker. Detta ansvar känner jag. Tillsammans gör vi er ceremoni högtidlig och vacker. 

Videopresentation

Se en videopresentation av mina tjänster och i vilka sammanhang jag vanligtvis bokas som musiker.