Hoppa till innehåll

Priser och villkor

För att enklare kunna ge en mer precis prisuppgift på det du efterfrågar så önskar jag att du gör en bokningsförfrågan. Din bokningsförfrågan är inte bindande. Läs gärna mer nedan gällande vilka faktorer som styr priset på din bokning. Jag har fyra olika prislistor; privatkund, bröllop, företagskund samt för pub – och restaurang. Priserna varierar mellan 5000 – 15.000:- beroende på upplägg, effektiv speltid, resekostnad etc.

När du bokar mig som trubadur så är det olika faktorer som styr priset. En väsentlig faktor i prissättningen är den effektiva speltiden. Speltiden delas in i ”set”, där varje set är 45 min. Du kan välja mellan:

  • 2 x 45 min
  • 3 x 45 min

Ibland önskar kunden även ett quiz, musiklek eller annan tilläggstjänst. I regel brukar ett av seten med livemusik i sådana fall bytas ut. Vid önskan om annat upplägg görs en överenskommelse. 

Vid bokning av mig som musiker till ett bröllop kan jag även bokas till vigselceremonin där jag framför musik efter era önskemål. Detta är en kostnad som bakas in i den slutliga fakturan. Det går såklart även att boka mig enbart för musik till vigselceremonin.

Andra faktorer som kan påverka priset är:

  • Reseersättning
  • Eventuell vigselmusik
  • Eventuella tilläggstjänster
  • Eventuell övernattning, kost & logi.
  • Antal musiker
  • Antal klocktimmar i tjänst*

* Om seten för livemusik är utspridda under en stor del av dagen och långt in på kvällen innebär detta att jag är i tjänst under många fler timmar än den effektiva speltiden. Ett sådant upplägg kan komma att påverka det slutliga priset.

Teknik:

 Standard ljud – och ljusanläggning ingår alltid i pris. Vid större evenemang kan detta ändras då jag kan komma att behöva göra tillägg i utrustningen.

Villkor:

Vid avbokning senare än 14 dagar innan eventet äger rum faktureras kund 20% av överenskommet arvode. Vid sjukdom sätter Trubadur Robin Kristiansson in lämplig ersättare – om kunden önskar detta.

Bokning och avbokning bekräftas alltid med en digital signering och/eller mail. Faktura skickas med 10-30 dagars betalningsvillkor beroende på evenemang, kund eller avtal.