Hoppa till innehåll

Om

Robin Kristiansson heter jag och har varit verksam musiker sedan 1998 – på lite olika vis. Min musikaliska bana startade jag bakom trummorna i punkrockband, men hemma på sängkanten smygtränade jag på gitarren och sjöng låtar av gruppen Hanson. Efter många år av bandkonstellationer med, stundtals, goda framgångar tog jag klivet in på musikhögskolan i Göteborg – ”Högskolan för scen och musik”. Med en musiklärarexamen i ryggen har jag, sedan 2010, arbetat med musik på heltid – som lärare och frilansmusiker. 

Jag älskar att underhålla. Att få folk att må väl, vilja sjunga och dansa och skratta får mig att må väldigt bra. Arbetet som trubadur och frilansmusiker passar därför som handen i handsken. Som trubadur är jag noga med detaljer, i allt från planering till själva genomförandet av gigget. Du som kund är i högsta grad i fokus och vi styr skutan dit du önskar. Med mig som musiker på ditt event kan du känna dig trygg i att allt sköts professionellt, och att musik och show håller hög standard. 

När jag inte musicerar så umgås jag med mina fina familj – Emelie och våra söner Lowe och Noah. Därtill har jag ett stort intresse för discgolf och innebandy.