Hoppa till innehåll

Undervisning

Är du nyfiken på att börja spela ett instrument? Har du kanske planer på att starta ett band med några kompisar? Har du länge funderat på att ta musiklektioner men kulturskolans kö är för lång? Eller inte hittat någon bra pedagog?

Mina tjänster löser dina önskemål. Jag är utbildad musiklärare vid Högskolan för scen och musik i Göteborg och har varit aktiv musiker i snart 15 år.

Jag anpassar undervisningen efter just dig, dina behov och dina önskemål. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har tidigare erfarenheter. Jag undervisar i de flesta stilar och tillsammans sätter vi upp gemensamma mål för undervisningen. Är du dock redan elev hos mig i grundskolan så kan jag inte erbjuda dig privatundervisning utanför skolan.

Du kommer få verktyg i form av bland annat teknik och nyttiga tips och råd som kan hjälpa dig att utveckla din musikalitet. Du kommer att få möjlighet att prova på olika genrer såsom pop, rock, jazz, visa, m.m. Om du har som mål att utveckla din musikalitet inom just din favoritgenre så utgår vi från det! Let’s go!

Gitarrlektion i 30 min – 300 kr

Gitarrlektion i 40 min – 400 kr

Kontakta mig och boka tid för lektion.

Välkomna!

Robin Kristiansson