Hoppa till innehåll

Julklappsvagnen och företagsevent

Vilken lördag, på riktigt. Wow!

På Göteborgs centralstation, klockan är tio på morgonen. Packar ur bilen med förväntningar, och lite nervositet. Dagen skall spenderas på en gammal hederlig spårvagn med en rad kändisar, tillika ambassadörer för Göteborgs stadsmission, där jag skall få äran att underhålla med livemusik på vagnen, men även på sju hållplatser i Göteborg. Julmusik för hela slanten alltså!

På Hotell Eggers träffar jag Erik Ekstrand och Thomas Ravelli – två av ambassadörerna. Väl på vagnen träffar jag även Dante Sia, Kalle Berg, Alice Stenlöf, Mustafa Mohammed, Erica Johansson och Assia Dahir. Tillsammans skall vi samla in julklappar till behövande familjer runtom i Göteborg.

En ära att fått göra denna dagen tillsammans med ett gött gäng – och Göteborgs Stadsmission inte minst.

Hem med familjen, äta sushi och sedan rigga om till nästa event – gig för företaget Ekolek. 3 x 45 min blandad kompott av julmusik och hits! Lyckad kväll med dans på stolar, bord och golv.

Tack för förtroendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *